Nelly Furtado

16. března 2007 v 21:51 | Kačí

Nelly Furtado

Zpěvačka

Datum narození:
02.12.1978

Místo narození:
Victoria, Britská Kolumbie, Kanada

Znamení:
Střelec

Životopis:
Nové album Nelly Furtado je nazvané "Folklore" 2003, ale nelekejte, se není to album nahrané s folklórním souborem. Nelly o tom říká: "Folklór, to jsou prostě příběhy lidí a nemusí nutně pocházet z dávné minulosti. Fámy o celebritách jsou folklór, story o Ozzym, jak ukousl hlavičku netopýrovi, to je přece taky folklór. :) Filmografie: 2004 95.8 Capital FM's Party in the Park for the Prince's Trust 2004 ...Performer 2001 Party in the Park 2001 ...Performer 1997 "View, The" ...Musical Guest

Diskografie:
2006Loose
2003Powerless (Say What You Want)
2003Folklore
2001Turn Of The Light
2000Whoa, Nelly!





 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 xx-honey-xx xx-honey-xx | Web | 16. března 2007 v 21:53 | Reagovat

bleskajdy!!

2 DJ hopperka DJ hopperka | Web | 16. března 2007 v 22:03 | Reagovat

SUPPPER blogg.........mooooc se mě líbí.pls čekuj můj a napiš něco do komentářů.díkkkky

3 DJ hopperka DJ hopperka | Web | 16. března 2007 v 22:12 | Reagovat

jj klido se spřátelím píšu si tě...:-)

4 Kačí Kačí | Web | 16. března 2007 v 22:30 | Reagovat

ok já tebe taky:o)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Nevím co cítím. Když jsem s tebou,
srdce mi buší a vše se ve mně svírá.
Když jsem sama,
myslím jen na tebe
a dělám všechno špatně.
Nevím co to je,
ale myslím že tě miluji.